Tekstgrootte: Voorkeuren

Algemeen

De afdeling
Tijdens uw opname verblijft u op een afdeling. Iedere afdeling heeft een gezamenlijke huiskamer, keuken en eigen sanitaire voorzieningen te vinden. In de huiskamer staat een televisietoestel, geluidsapparatuur en een computer met internetverbinding voor gezamenlijk gebruik.

De kamers
Op de afdeling zijn eenpersoonskamers. In alle kamers is een radio- en kabeltelevisieaansluiting aanwezig voor uw eigen toestel. Het spreekt voor zich dat andere patiënten geen geluidshinder mogen ondervinden van uw radio- en televisiegebruik.

Persoonlijke begeleiding
U krijgt in de groep twee persoonlijke begeleiders toegewezen. Deze persoonlijke begeleiders bewaken en coördineren gedurende de periode van uw opname het revalidatieprogramma en de dagelijkse uitvoering van zorg op de groep. De persoonlijke begeleiders zijn het eerste aanspreekpunt voor u en uw familie. Ze fungeren daarmee onder andere als tussenpersoon naar andere teamleden en de revalidatiearts.

Therapieplanning
De medewerkers van de afdeling planning maken voor u een therapieplanning voor de hele week. De therapieën worden gepland van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 – 17:30. Op de therapielijst kunt u zien op welke tijden de behandelaars u verwachten.

Voorzieningen
In gebouw A op het terrein van Klimmendaal in Arnhem is een restaurant te vinden waar zowel patiënten, bezoekers als medewerkers welkom zijn. Voor koffie en thee bent u ook welkom tot 21:30 uur. Tevens zijn er kleine etenswaren, kaarten en enkele cadeau-artikelen te koop.

Op de onderverdieping van gebouw C staan automaten, waarin tijdens kantooruren zowel kleine etenswaren als frisdranken te koop zijn. Aan de overkant van de Heijenoordseweg ligt Het Dorp, een wijk van Arnhem met aangepaste woningen voor mensen met een handicap. Daar vindt u een supermarkt, een postkantoor, een openbare bibliotheek, en dames- en herenkapsalon, een stomerij en een kerkelijk cultureel centrum.

Indien gewenst kunt u via de verpleging een kapper of pedicure laten komen. Hiervoor kan alleen tijden de behandeltijden een afspraak worden gemaakt.

Meer informatie leest u op www.klimmendaal.nl
 

1
icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook